POKOJ - Viktorie Schrotterová

MASÁŽE, KRANIOSAKRÁLNÍ TERAPIE

Jmenuji se Viktorie. Pomáhám ženám najít svůj ztracený klid a přirozenost. Pokoj vznikl jako bezpečné útočiště v srdci Olomouce, kde se můžete odevzdat vědomému doteku, sdílení slovem a prostému bytí. Většinu času trávíme v hlavě a zapomínáme na naše těla, tím vzniká propast mezi viditelným a neviditelným. Nerozumíme, že náš styl myšlení se odráží na našich tělesných schránkách a obráceně. Cílem pokojklid je nabídnout příjemný prostor, kde se můžete opět setkat s vlastním tělem a nahlédnout pod pokličku každodennosti. Sdílení slovem je pro mě důležitá rovina, která doplňuje krásně práci s tělem. Slova nám dávají možnost uchopit vnitřní prožívání a tak vytvořit pevný most.

JE TADY POKOJ, KLID.

Nabízím pečující masáže pro ženy, které jsou pro mě způsobem, jak podpořit ženskou krásu a zdraví v kolektivním prostoru. Ženská esence je pro mě důležitá a ráda bych napomáhala ženám, aby každá pevně stála ve své síle, kráse a jedinečnosti. Moje masáže slouží jako podpora pro všechny ženy, které se vydávají na cestu sebepoznání nebo po ní už kráčí.

Cesta poznání je nekonečná a tak s radostí oznamuji, že nově nabízím Kranioskrální terapii, která mě naprosto ohromila svoji jemnou silou. Tato metoda je soubor neinvazivních hmatů, které uvádí tělo do harmonické stavu a tak u něj spouští samoléčebné procesy. Pomáhá na úrovni těla, mysli a duše. Holistický přístup je to, co mě láká, proto pociťuji velkou vděčnost, že můžu. Úžasná žena Albína Flanderová mě zasvětila do této silné techniky a tak s vděčností slibuji, že svoje znalosti a tento mocný nástroj budu používat pouze pro rozdávání světla.

REZERVACE:

Pro rezervace použijte prosím přímo web Pokoje zde https://pokojolomouc.cz/